Fotoboek

Bloemwerk

Mooi decoratief bloemwerk voegt iets toe aan de locatie. wij verzorgen bloemwerk op maat, bespreken met u de kleur en de sfeer en stijl welke past bij de overige aanwezige items. Wij beschikken over een grote voorraad vazen en potten (op huurbasis), er is er altijd wel 1 die past binnen de gekozen styling.

7 Photos

Visualisatie

Voor veel klanten is het heel moeilijk te visualiseren wat wij met zorg en liefde bedacht hebben. Juist dat willen wij voorkomen en maken we voor bijna alle projecten een levendige en aansprekende visualisatie in 3D. Ook wanneer wij niet de gehele inrichting verzorgen is het mogelijk dat wij je evenement, stand of interieur visualiseren in 2 of 3D. Visuals of een filmpje van de look & feel die je voor ogen hebt zijn vaak een grote meerwaarde voor je presentatie.

14 Photos

Jameson Film Experience

In opdracht van Pernod Ricard Nederland onder regie van Obsession hebben wij een aantal locaties van de film Drive nagebouwd, welke de experience tijdens deze premiere versterkte.

7 Photos

Innovatie Estafette 2011

Dit project betrof niet alleen het ontwerp en de uitvoering van het Cirular SimplyCITY dorp maar ook de begeleiding van de organisatie en de standhouders vooraf en ter plekke.

5 Photos

Culipro @ Den Bosch

Culipro vroeg ons om midden in een park in Den Bosch een expeditie Robinson thema neer te zetten, Culirpro verzorgde het entertainment en een heerlijke BBQ incl. insectenbar.

4 Photos

Diversen

Afbeeldingen van verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers.

9 Photos

Obsession @ Bel Air Hotel

In april 2011 hebben wij voor Obsession de Congres en Evenementenzaal A1 van het Bel Air Hotel omgetoverd in een bruin café en het restaurent kreeg ook een andere look & feel.

4 Photos

Obsession @ Okura Hotel

Het Okura Hotel kreeg een moderne, zinneprikkelende sfeer met mooie bloemstukken en fluoriserende lichtbakken.

6 Photos